Nytt år og nye flytteprosjekter?

Januar er nå over og det er forhåpentligvis også det dårlige været de fleste av oss har vært gjennom de siste ukene. Mange har kjøpt ny bolig og skal overta nye hjem i tiden fremover. Da er det godt å vite at vi i Stavanger Flyttebyrå AS står klare til å bistå med den hjelpen dere trenger.

Vi har mange års erfaring med det vi gjør, og været er ingen hindring for at vi skal kunne utføre jobben vår på en smidig og effektiv måte. Tid er penger, og vi hjelper deg med kostnadseffektiv håndtering av flytteprosjektet ditt. Det være seg alt fra pakking og flytting av innboet, bare flytting av alt innbo til ny adresse eller kun hjelp til de tunge store møblene. Vi hjelper deg med det du vil. Bruk tiden til det du liker og overlat flytteprosessen til våre erfarne medarbeidere.

Hvis du trenger et overslag på hvor mye det vil koste å flytte, så ta kontakt for befaring, det er gratis.

Skal du i gang med et større ryddeprosjekt eller rydding av dødsbo, så har vi lang erfaring med rydding og klargjøring av dødsbo. Vår avdeling for eiendomstjenester tilbyr tjenester som maling, tette hull i vegger, bytte dører, bytte brannvarslere, rydde i hagen og utvendig husvask. Med enkle grep kan man gjøre eiendommen mer attraktiv før den legges ut for salg/ utleie. Les mer på vår hjemmeside om hva vi tilbyr.

Stavanger Flyttebyrå AS, et trygt valg!

Stavanger flyttebyrå er ditt lokale flyttebyrå. Vi tilbyr flyttetjenesterrydding av dødsbo, pakkingkontorflytting. I tillegg til dette har vi flere gode tilbud innen eiendomstjenester. Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat.