Skal du flytte før jul eller nyttår?

Skal du flytte før jul eller nyttår?

Juletiden kan være en stressende og krevende måned, spesielt hvis du har planer om å flytte. Vi skal alle planlegge juleaktiviteter, handle julegaver, besøke familie og venner. Det er kun 24 timer i døgnet og tiden strekker dessverre ikke alltid til. Om man i tillegg til all stresset også er i en flytteprosess så kan det bli utfordrende å ordne alt.

 

Vi vil i denne bloggen gi deg noen gode råd og anbefalinger som du kan med fordel ta med deg i din planlegging.

Planlegg i god tid

Dersom du planlegger alle viktige aktiviteter i juletiden så vil du få en god oversikt over ting som skal gjøres. Dette vil føre til mindre stress for deg i en ellers travel måned. Pass på å få med deg alt som er viktig med tanke på en flytteprosess:

  • Hva skal flyttes
  • Flytteesker
  • Trenger du varebil, eller vil det være tilstrekkelig med din egen private bil?
  • Trenger du hjelp med bæring og flytting? Hvor mange trenger du evt?
  • Sett av tilstrekkelig med tid til flyttingen, det tar ofte mer tid enn man tror!
  • Er det verdt å heller leie inn et profesjonelt flyttebyrå?

Bruke et profesjonelt flyttebyrå

Det er mange fordeler med å bruke et profesjonelt flyttebyrå. Du sparer tid, og jobben blir utført på en ryddig og smidig måte. Selv om det koster å bruke et flyttebyrå så frigjør det tiden for deg, i en stressende julemåned, som du kan bruke til andre viktige ting. Med et flyttebyrå så kan de ta seg av hele prosessen, og du kan også få hjelp til pakking, bortkjøring av grovavfall til miljøstasjonen.

Stavanger Flyttebyrå AS, ditt lokale flyttebyrå. Et trygt og rimelig valg!

 

Bruker du et lokalt anerkjent flyttebyrå så vil du ha et kontaktpunkt lokalt hvor du kan henvende deg. Lokale byråer kan på kort varsel foreta befaring og gi et estimat. Det er alltid en stor fordel at man lett kan få tak i flyttebyrået og dets representanter. Vi som profesjonell aktør er pålagt å følge norske lover og regler. Sist men ikke minst så støtter du ditt lokale næringsliv og arbeidsplasser.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring. Fyll ut kontaktskjema eller ring oss. Vi lover å hjelpe deg på en smidig og kostnadseffektiv måte.

Stavanger flyttebyrå er ditt lokale flyttebyrå. Vi tilbyr flyttetjenester, rydding av dødsbo, pakking, kontorflytting. I tillegg til dette har vi flere gode tilbud innen eiendomstjenester. Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat.