Flytting kan noen ganger være en utfordring. Vi har et godt mannskap og utstyr til å møte de fleste utfordringer. Våre medarbeidere hjelper deg gjerne med demontering/montering av senger og store møbler.

Stavanger Flyttebyrå planlegger din flytting sammen med deg fra starten av; pakking, beregning av pakkematerialer og flyttetransport. Vi utarbeider en løsning som er praktisk og kostnadseffektiv.

God service og høy kvalitet er ikke så dyrt som mange tror. Du vil spare tid og penger ved å bruke Stavanger Flyttebyrå AS som din flyttepartner. Det lønnner seg å bruke lokale fagfolk. Ett kontaktpunkt for alle tjenestene gjør at flyttingen blir utført profesjonelt og effektivt.

Benytt deg gjerne av vårt tilbud om gratis og uforpliktende befaring. Det vil spare deg for masse tid og unødvendig arbeid, dra heller fordel av vår erfaring.

Flytting gjort enkelt og rimelig

Stavanger flyttebyrå tilbyr flyttetjenester av høy kvalitet til en rimelig pris. For næringslivskunder kan vi tilpasse flyttingen til etter arbeidstid. Vi flytter også i helgene etter avtale. Vi anbefaler å kontakte oss så tidlig som mulig slik at vi kan reservere en dato som passer best for deg.

Forsikring

Vi har Bedriftansvarsforsikring og Godsansvarsforsikring. Har du behov for ytterligere forsikring så kan vi hjelpe deg med å forsikre dine verdifulle gjenstander. Vi anbefaler å sjekke med ditt forsikringsselskap først, ofte har medlemmer av LO og ansatte i offentlige etater flytteforsikring inkludert i Hjemforsikringen.

Lagring med XL Minilager

Har du behov for imidlertidig eller langvarig lagring av dine verdier på en trygg og sikker måte? Vi har et samarbeid med XL Minilager.

Det er mulig å leie lagerplass for ethvert behov. XL Minilager ligger sentralt plassert på Gausel. Enkel adgang 24 timer i døgnet og med konkurransedyktige priser. For mer detaljer, besøk dere nettside her: XL Minilager

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat på telefon + 91 88 70 70 eller post@flyttefirma.no