Vårrengjøring og rydding, her er våre tips!

Vårrengjøring er en flott mulighet til å friske opp boarealet ditt og bli kvitt rotet og skitten som kan ha samlet seg i løpet av vintermånedene. Her er noen tips spesielt skreddersydd for vårrengjøring:

 • Sett klare mål: Før du begynner, lag en liste over de spesifikke områdene du vil takle under vårrengjøringen. Dette kan inkludere dyprengjøringsoppgaver som å vaske vinduer, vaske tepper eller organisere skap.
 • Rydd opp: Start med å rydde opp hjemmet ditt. Gå gjennom hvert rom og fjern alle gjenstander du ikke lenger trenger eller bruker. Doner, selg eller kast disse varene for å frigjøre plass og gjøre rengjøringen enklere.
 • Åpne vinduene: Slipp frisk luft inn i hjemmet ditt ved å åpne vinduer og dører mens du rengjør. Dette kan bidra til å eliminere bedervet luft og bringe inn en frisk bris.
 • Vask vinduer og gardiner: Rengjør vinduene innvendig og utvendig for å slippe inn mer naturlig lys i hjemmet ditt. Ikke glem å vaske eller støvsuge gardiner og persienner for å fjerne støv og allergener.
 • Dyprens tepper: Lei en tepperenser eller lei en profesjonell til å grundig rengjøre tepper og tepper. Dette vil bidra til å fjerne skitt, flekker og lukt som kan ha bygget seg opp over tid.
 • Skrubbe vegger og fotlister: Bruk et mildt rengjøringsmiddel og varmt vann til å rengjøre vegger og fotlister. Vær spesielt oppmerksom på områder med mye trafikk og områder i nærheten av lysbrytere og dørhåndtak.
 • Rengjør hvitevarer: Gi apparatene dine en grundig rengjøring innvendig og utvendig. Rengjør innsiden av kjøleskapet, ovnen, mikrobølgeovnen og oppvaskmaskinen. Tørk av de ytre overflatene for å fjerne fingeravtrykk og skitt.
 • Organiser skap og skap: Ta deg tid til å organisere skap og skap. Doner eller kast gjenstander du ikke lenger trenger, og bruk oppbevaringskasser eller kurver for å holde ting ryddig og ryddig.
 • Støv og støvsug grundig: Støv alle overflater, inkludert møbler, hyller og lysarmaturer. Bruk en støvsuger med tilbehør for å rengjøre møbeltrekk, hjørner og vanskelig tilgjengelige områder.
 • Frisk opp sengetøy: Vask og roter sengetøy  for å holde dem friske. Vurder å lufte ut puter og dyner i solen for å fjerne lukt og allergener.
 • Ta tak i uterom: Hvis du har uteområder som en uteplass eller balkong, ta dem med i vårrengjøringsrutinen din. Fei bort rusk, rengjør utemøbler og plant friske blomster eller urter for å lyse opp plassen.
 • Oppretthold regelmessige rengjøringsvaner: Når vårrengjøringen er fullført, må du prøve å opprettholde en vanlig rengjøringsrutine for å holde hjemmet ditt på best mulig måte året rundt.
 • Bortkjøring av avfall. Etter mye rengjøring så vil det garantert hope seg opp med masse avfall. Det er veldig viktig med kildesortering, og ofte kan det være lurt å leie inn et profesjonelt flyttefirma som kan ta seg av hele denne prosessen for deg, da kommer de med varebil/lastebil og tar seg av hele oppdraget.

Husk å ta pauser og ta fart under vårrengjøringen for å unngå å føle deg overveldet. Det er en flott mulighet til å gi hjemmet ditt en ny start og omfavne den nye sesongen!

Stavanger flyttebyrå er ditt lokale flyttebyrå. Vi tilbyr flyttetjenesterrydding av dødsbo, pakkingkontorflytting. I tillegg til dette har vi flere gode tilbud innen eiendomstjenester. Les mer om våre tjenester, og ta kontakt for en uforpliktende hyggelig prat.