Aftenbladet Fordelskort

Velkommen med Aftenbladet fordelskort. Vi er totalleverandør av flyttetjenester. Vår målsetting er å minimere stresset og belastningen for våre kunder og miljøet i forbindelse med flytteprosessen.
Vi ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Vi har konkurransedyktige priser og er blant de rimeligste på markedet.

I forbindelse med Aftenbladet Fordelskort har vi følgende tilbud å gi til Stavanger Aftenblads abbonenter i Rogaland:

Tilbud 1: Flyttetjenester: fast lavpris kr 1090,- inkl.mva pr time. Ingen oppstartsavgift. Prisen er for 2 mann m/ 20 kubikk flyttebil. Prisen gjelder fra kl.08:00-17:00 på hverdager. Gjeldende tillegg for helg og helligdager. Priser flytting Medlemstilbudet gjelder også på pakking, rydding og bortkjøring av dødsbo. Benytt medlemskortet og få billige flyttetjenester.

Tilbud 2: Pianoflytting: Fast lavpris kr 2990,- inkl.mva for kommunene Stavanger, Sola, Randaberg, Sandnes. For Ålgård, Klepp og Bryne er det tillegg kr 300,-. NB! Prisen er for flytting av piano fra første etasje til første etasje og i bygg med heis. Hvis pianoet ligger i høyere etasjer hvor det kreves bruk av kranbil eller flere til å bære, avtales prisen på forhånd.

Tilbud 3: Leie av Envirobox: 10% rabatt. Flytt miljøvennlig med våre grønne flyttekasser. Vi levere og henter dør til dør etter avtale.

Tilbudet gjelder kun privatpersoner med Stavanger Aftenbladet abbonement  i Rogaland. Gjennom solide samarbeidspartnere kan vi også tilby andre tjenester til våre kunder, bl.a billig leiebil fra SixT Bilutleie. Midlertidig lagring av XL Lagercontainer på Gausel.

Trenger du utvask etter flytting? Stavanger Renholdsbyrå AS er offentlig godkjent renholdsbyrå som tilbyr høy kvalitet til lav pris. Besøk deres hjemmeside ved å klikke på denne linken