Flytting Stavanger – Transport – Budkjøring

Stavanger Flyttebyrå AS tilbyr flytting Stavanger og til andre deler av landet. Våre medarbeidere har erfaring og kompetanse i alle ledd av flytteprosessen.

Vi tilbyr flyttetjenester og transport til private, borettslag, bedrifter og offentlige etater.

Flytting kan noen ganger være en utfordring. Vi har et godt trent mannskap og spesialutstyr for pianoflytting, flytting av pengeskap og andre tunge gjenstander. Vi tilbyr alle typer transport, budtjenester, møbelkjøring, bosshenting og rydding av dødsbo.

Vi planlegger din flytting sammen med deg fra starten; pakking, beregning av pakkematerialer og flyttetransport. I samarbeid med deg utarbeider vi en logistikkløsning som er praktisk og kostnadseffektiv.

Har du behov for imidlertidig eller langvarig lagring av dine verdier på en trygg og sikker måte? Vi tilbyr lagercontainere i samarbeid med XL Container.

Det er mulig å leie lagerplass for ethvert behov. XL Container ligger sentralt plassert midt mellom Stavanger og Sandnes på Gausel. Enkel adgang 24 timer i døgnet og med konkurransedyktige priser. For mer detaljer, besøk dere nettside her: XL Container

Benytt deg gjerne av vårt tilbud om gratis og uforpliktende befaring. Det vil spare deg for masse tid og unødvendig arbeid, dra heller fordel av vår erfaring. Du kan også bruke volumkalkulatoren til å regne selv. Klikk her for å komme til volumberegner

Vi er et flyttebyrå som tilbyr flyttetjenester med høy kvalitet til en rimelig pris. For næringslivskunder kan vi tilpasse flyttingen til etter arbeidstid.  Sjekk våre priser på butikk og kontorflytting.

Vi flytter i helgene også hvis det er ledig kapasitet. Vanligvis holder det med å bestille 3 -4 dager i forveien, men anbefaler å kontakte oss så tidlig som mulig slik at vi kan reservere en dato som passer best for deg.

Itillegg til vår obligatoriske godsansvarsforsikring kan vi hjelpe deg med å forsikre dine mest verdifulle gjenstander. Vi anbefaler å sjekke med ditt forsikringsselskap først, ofte har medlemmer av LO og ansatte i offentlige etater flytteforsikring inkludert i Hjemforsikringen.

God service og høy kvalitet er ikke så dyrt som mange tror. Du vil spare tid og penger ved å bruke Stavanger Flyttebyrå AS som din flyttepartner. Det lønnner seg å bruke lokale fagfolk.

Ett kontaktpunkt for alle tjenestene gjør at flyttingen blir utført profesjonelt og effektivt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.