Flytte tjenester Stavanger

Vi er et lokalt flyttebyrå som tilbyr flytte tjenester Stavanger. Vi leverer høy kvalitet til en rimelig pris. For en mest mulig effektiv flytteprosess, planlegger vi i samarbeid med dere alle oppgavene slik at flytting blir gjennomført mest mulig kostnadseffektivt. For våre næringslivskunder kan vi også tilpasse flyttingen til etter normal arbeidstid.

flytte-stavangerVi flytter i helgene også hvis det er ledig kapasitet. Vanligvis holder det med å bestille 3 -4 dager i forveien, men anbefaler å kontakte oss så tidlig som mulig slik at vi kan reservere en dato som passer best for dere. Ved behov for demontering/montering av kontormøbler, har våre medarbeidere verktøy i bilen.

Budtjenester, henting og levering av enkeltvarer og pakker. Ta kontakt for tilbud om varetransport.

Destruering av sensitive dokumenter. For kunder som må ha sikkerhet for at deres dokumenter blir pakket og destruert på en sikker måte, kan vi tilby Envirobox flyttekasser som kan plomberes med strips. Vi kjører deretter til forbrenningsanlegg og tømmer boksene.

Benytt deg gjerne av vårt tilbud om gratis og uforpliktende befaring. Det vil spare deg for masse tid og unødvendig arbeid, dra heller fordel av vår erfaring. Du kan også bruke volumberegneren til å regne selv. Klikk her for å komme til volumberegner.

Vi selger pakkematerialer, be om pristilbud på engangs emballasje eller Envirobox som er et miljøvennlig alternativ.
Klikk her for å komme til prisliste.

Send oss en forespørsel om våre priser på butikk og kontorflytting.

Stavanger Flyttebyå AS – Flytte tjenester Stavanger